Rss

Jack and the Beanstalk

Jack and the beanstalk bildBra med Jack and the Beanstalk

  • Mycket snygg grafik
  • Rolig story bakom spelet
  • Riktigt häftiga effekter
  • Spännande bonusspel
  • Mycket goda vinstchanser

Om Jack and the Beanstalk

Jack and the Beanstalk är en relativt ny kreation från NetEnt som berättar om en pojke som är på jakt efter enorma rikedomar. Berättelsen har en rolig Disneykänsla som visar hur Jack kämpar mot jättar som vaktar skatterna. Spelet börjar med fem spinnande hjul med olika figurer som kan formas över 20 st olika insatslinjer.

Spelet har en ny, unik bonusfunktion som kallas för Walking Wilds och när denna aktiveras så rör sig bonusen ett steg åt vänster för varje free spin ända tills den når det sista hjulet i vänstra kanten. Om man har tur och får Walking Wilds långt till höger så kan man alltså få ett antal free spins som också ger 3x vinsten.

Bonusspel på Jack and the Beanstalk

Under spelets gång så kan du samla på nycklar som dyker upp lite då och då bland alla figurer. Med dessa nycklar kan du låsa upp fler typer av bonusspel. Om du lyckas få tillräckligt många nycklar så klättar Jack upp för klängande växter till ett spännande bonusspel uppe i himlen. Där har du möjlighet att få free spins och vinna stora vinster tills dess att alla bonus spins är förbrukade, då klättrar Jack ner igen och fortsätter det vanliga spelet.

Jack and the beanstalk spel