Rss

Unibet Poker

unibet pokerUnibet poker använder sig av sin egen mjukvara och är inte del av något pokernätverk. Mjukvaran är välutvecklad och rolig att spela i. Tyvärr kan man dock bara spela Texas Hold’em och Omah.

Spelarbasen hos Unibet poker är fortfarande relativt liten vilket inte är konstigt eftersom de lanserade sin egen mjukvara under 2014. De lockar snabbt nya spelare.

Unibet erbjuder sina pokerspelare många möjligheter att vinna resor till Unibet Open och erbjuder mycket frekventa free rolls.

Bonus

Unibet poker erbjuder inte någon ständig pokerbonus för nya spelare. Det är dock inte ovanligt att de kör speciella kampanjer där nya spelare kan få något extra. Ett exempel på detta kan t.ex. vara en gåva om 100 kr när en ny spelare registrerar sig. Det finns alltid regler kring hur du kan använda din bonus och när du får ta ut den.

Unibet Poker erbjuder en lojalitetsklubb där man samlar poäng genom att utföra olika utmaningar. Det finns små och stora utmaningar som man måste utföra för att tjäna poäng. Hur svår en utmaning är att utföra beror på om har turen på sin sida. Ett exempel på en utmaning kan t.ex. vara att få 15 hålpar.

Free rolls

Unibet poker erbjuder ett stort utbud free rolls. De erbjuder nya free rolls varje timme. Något lite unikt för Unibet poker är att varje gång du har förlorat USD20 så får du delta i en speciell free roll där det finns USD20 att vinna.

Unibet poker erbjuder även free rolls som ger dig chansen att vinna resepaket till Unibet Open. Du kan läsa mer om Unibet Open längre ner på sidan.

Spelutbud

Unibet poker erbjuder för närvarande bara Texas Hold’em och Omah. De planerar att lägga till fler spel allt eftersom spelarbasen växer. När detta kommer inträffa är dock svårt att sia om.

De erbjuder ett relativt stort utbud av turneringar och free rolls med nya turneringar som börjar varje timme. De erbjuder både vanliga turneringar och olika typer av specialturneringar. Ett exempel på specialturneringar är Unibets prisjägarturneringar där man kan vinna extra pengar genom att slå speciella spelare. De erbjuder även många satelliter där man kan vinna resepaket till Unibet Open.

Unibet erbjuder givetvis också enbordsturneringar.

Mobilpoker

Unibet poker erbjuder en välfungerande mobilapp som tyvärr bara fungerar på iPad och Android paddor. De erbjuder med andra ord inte mobilpoker för iPhone eller för Androidtelefoner. Detta är mycket synd då detta stänger ute en stor spelarbas. Vi hoppas att de snart kommer presentera en app  för telefoner.

Unibet Open

Unibet Open är en Live turneringsserie som Unibet arrangerar. Unibet Open hålls runt om i Europa och lockar en stor mängd spelare. Om du spelar poker hos Unibet så får du massvis med chanser att vinna resepaket till Unibet Open och en pokerupplevelse utöver det vanliga. Unibet poker erbjuder satelliter som passar alla plånböcker och ger alla en chans att ta sig till deras offline turneringar runt om i Europa.

Support och bankalternativ

Unibet poker använder sig av mjukvara utvecklad av Unibet själva. Detta innebär att de har full kontroll på sin mjukvara och kan erbjuda en kundtjänst som är något utöver det vanliga. Detta då kundtjänsten aldrig måste referera till tredje part såsom ibland (om än sällsynt) är fallet när man kontaktar kundtjänsten hos en medlem av ett pokernätverk.

Kundtjänsten kan nås via e-post, live chatt och ett svensk gratisnummer. Om du ringer kundtjänsten behöver du sällan vänta länge på ett svar. Smidigast är dock oftast att använda sig av live chatten för att kontakta kundtjänsten.

Kassatjänsten hos Unibet poker är välutvecklad och gör det mycket enkelt att sätta in och ta ut pengar. Systemet är lätt att använda även om det är första gången du ser det. Du kan sätta in pengar genom banköverföring, bankkort eller e-plånbok.

Omdöme

Unibet poker har potential att bli en mycket bra pokersida. Den är dock inte riktigt där än. De största problemet är att spelarantalet fortfarande är lite för lågt för att man oavsett tid på dygnet alltid skall kunna hitta ett bra bord att spela vid.

Unibets beslut att utveckla sin egen pokermjukvara och inte längre vara del av något nätverk var troligen ett bra beslut. Det ger dem full kontroll att bygga ett pokerrum utöver det vanliga. Nackdelen med detta är dock att deras spelarbas är mindre utan spelare från andra sidor i nätverket och det därför är svårare att hitta bra bord.

Unibets mjukvara är bra nog att jag inte har något tvivel om att Unibets pokerrum kommer bli riktigt populärt med tiden. Exempel på mycket bra funktioner som erbjuds hos Unibet poker är att man får byta sitt alias upp till tre gånger per dag och att man kan vinna olika troféer.

Om du är villig att vänta på ett bra bord är det redan nu ett bra pokerrum där du kan hitta mycket fisk.